ΕΚΘΕΣΗ Δ.Ν.Τ.: «ΡΑΠΙΣΜΑ» ΣΤΟΥΣ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ» ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ «ΝΕΝΕΚΟΥΣ»

Η πρόσφατη έκθεση του Δ.Ν.Τ., όπου ξεκάθαρα αποτυπώνεται, όχι μόνο η παταγώδης αποτυχία του υποτιθέμενου «οικονομικού προγράμματος σωτηρίας της Ελλάδος», αλλά και η εκ των προτέρων συνειδητή επιλογή αυτής της «δηλητηριώδους συνταγής» για την Ελληνική κοινωνία, αποτελεί ένα «ηχηρό ράπισμα» σε όλους αυτούς, που την σχεδίασαν και την εφάρμοσαν και, κυρίως, που συνεχίζουν να επιμένουν στην ίδια «θανατηφόρα δοσολογία», την ώρα, που αποδέχονται ότι αυτή «θα σκοτώσει τον ασθενή», ο, δε, «ασθενής βρίσκεται, ήδη, στην εντατική».

Και αυτό, κατ’ αρχήν, αφορά το Δ.Ν.Τ. και την θλιβερή Ευρωπαϊκή πολιτική ηγεσία, που, εξυπηρετώντας αποκλειστικά και μόνο τα κερδοσκοπικά συμφέροντα του παγκόσμιου τοκογλυφικού κεφαλαίου, συνειδητά μετέτρεψαν την Ελλάδα σε διεθνές οικονομικό «πειραματόζωο», που, μέσα σε τρία χρόνια, βιώνει συνθήκες υποσαχάριας Χώρας, με χιλιάδες αυτοκτονίες, εκατομμύρια ανέργους, χιλιάδες εξαθλιωμένους μετανάστες, συνεχή λουκέτα και ραγδαία αύξηση του ρατσισμού και του νεοναζισμού.

Και οι εκτιμήσεις αυτές δεν διοχετεύονται από επικριτές της μνημονιακής πολιτικής, αλλά από τους ίδιους του τεχνοκράτες του Δ.Ν.Τ., που, στην έκθεσή τους αυτή, μεταξύ των άλλων, αποδέχονται κυνικά, ότι:

Πρώτον, εξυπαρχής γνώριζαν, ότι δεν είναι βιώσιμο το Ελληνικό χρέος και ότι θα έπρεπε να υπάρξει σοβαρή αναδιάρθρωση από την πρώτη στιγμή, δηλαδή τον Μάιο του 2010, με βάση το Ελληνικό δίκαιο, πλην όμως αυτό δεν έγινε, προκειμένου οι Γερμανικές, αλλά και άλλες Ευρωπαϊκές τράπεζες να έχουν τον χρόνο να «ξεφορτωθούν» τα Ελληνικά ομόλογα, που υπολογίζονταν περίπου σε 60 – 80 δις ευρώ. Όταν αυτό το κατάφεραν, προχώρησαν το 2012, στο καταστροφικό «haircut» για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Δεύτερον, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή ηγεσία, χρησιμοποίησαν την περίπτωση της Ελλάδας ως ένα «πειραματόζωο», για να «αποκτήσει εμπειρία» !!!, ότι τα μέτρα, τα οποία λήφθηκαν, δεν είχαν σχέση με τους στοιχειώδεις οικονομικούς κανόνες, αλλά είχαν ως αποκλειστικό στόχο να κερδηθεί χρόνος, για να δημιουργήσουν ένα «πύρινο φράγμα προστασίας» των υπολοίπων Χωρών, «θυσιάζοντας» την Ελλάδα ως «Ιφιγένεια».

Είναι προφανές ότι, παρά το γεγονός ότι όλα τα παραπάνω είναι αληθινά, όπως, άλλωστε, φαίνεται από την τραγική κατάσταση της Ελλάδος, που «βίωσε στο πετσί της» τα μνημονιακά χειρουργεία» των διεθνών οικονομικών «μακελάρηδων – δολοφόνων», η δημοσιοποίηση της έκθεσης αυτής και η κυνική αποδοχή εγκληματικών πολιτικών σε βάρος της Χώρας μας σηματοδοτούν πιο έντονα τον «υπόγειο», αλλά ισχυρό «πόλεμο» μεταξύ Η.Π.Α. και Γερμανίας, που, και πάλι, στην προκειμένη περίπτωση, θύμα θα είναι το «θύμα», δηλαδή η Ελλάδα.

Η έκθεση, όμως, του Δ.Ν.Τ. αποτελεί «ηχηρό ράπισμα» και στους εγχώριους «νενέκους», δηλαδή την παρασιτική οικονομική ολιγαρχία και το πολιτικό προσωπικό εξουσίας, που συνασπίσθηκαν, προκειμένου να περισώσουν την εξουσία, τα προνόμια και τον πλούτο, που λήστεψαν τις προηγούμενες δεκαετίες της Μεταπολίτευσης, «παραδίδοντας αμαχητί» την Χώρα, «βορά» στις ληστρικές επιδιώξεις του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου και αδιαφορώντας για τον «θανάσιμο τραυματισμό» της πλειοψηφίας των Ελλήνων, μέσω της βίαιης εσωτερικής υποτίμησης. Υποτίμηση, ύφεση και καταστροφή, που, όπως και το ίδιο το Δ.Ν.Τ. επίσης παραδέχεται στην έκθεσή του, έγινε και με απόλυτη, εγκληματική ανισοκατανομή ευθυνών, δηλαδή χωρίς καμία επίπτωση για τους «έχοντες» και πλήρη διάλυση και καταστροφή για τους «μη έχοντες» !!!, που αποτελούν και την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Πρόκειται για τρομακτική κατά συρροή εγκληματική ευθύνη αυτού του «άθλιου» συνασπισμού των εγχώριων «νενέκων», που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε «αποικία χρέους».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s