«ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ»–ΤΟ «ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ» ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΣΜΟΥ

Η πρωτοφανής, για Ευρωπαϊκό Κράτος, απόκρυψη της «λίστας Λαγκάρντ», που αφορά τις καταθέσεις Ελλήνων μόνο σε μία από τις Ελβετικές τράπεζες, από τους πρώην υπουργούς Οικονομικών κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο, και η μη άμεση αποστολή αυτής στο ΣΔΟΕ και τις αρμόδιες ΔΟΥ, έτσι ώστε να πράξουν τα αυτονόητα για την στοιχειώδη πάταξη της φοροδιαφυγής, που είναι ιλιγγιώδης, ιδιαίτερα από την παρασιτική οικονομική ολιγαρχία του τόπου, αποτελεί την «κορυφή του παγόβουνου» και χαρακτηριστική περίπτωση του θηριώδους κλεπτοκρατισμού στην Ελλάδα. Κλεπτοκρατισμός, που δομήθηκε στην Μεταπολίτευση από τις δυνάμεις του δικομματισμού και υπηρετείται και σήμερα από τις μνημονιακές δυνάμεις του τόπου.

Η προσπάθεια της τρικομματικής κυβέρνησης και της άρχουσας οικονομικής ολιγαρχίας, υπό την «υψηλή εποπτεία» των διεθνών «κηδεμόνων» τους (κυρίως της Γερμανίας), να εμφανισθούν ως «δυνάμεις της κάθαρσης», μέσω της παραπομπής μόνο του πρώην υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος, όχι μόνο απέκρυψε, αλλά αλλοίωσε για ίδιον όφελος τη λίστα, έχει δύο κύριους στόχους: Τον βραχυπρόθεσμο στόχο, που είναι η διατήρηση της κυβερνητικής ισορροπίας, μέσω της προστασίας του κ. Βενιζέλου, που αποτελεί βασικό παράγοντα της σημερινής τρικομματικής κυβέρνησης και τον μακροπρόθεσμο στόχο, που είναι η αναδιάρθρωση και «ανακύκλωση» του σημερινού «σαπισμένου» πολιτικού συστήματος, μέσω μιας επιλεκτικής «εικονικής κάθαρσης» του βαρύτατα εκτεθειμένου πολιτικού προσωπικού και των τμημάτων διαπλοκής στην συνείδηση του Λαού, προκειμένου να εμφανισθούν οι υπεύθυνοι για την χρεοκοπία της Χώρας, ως οι «εξυγιαντές» και οι «σωτήρες» της.

Είναι, όμως, προφανές, ότι στην σημερινή εποχή της χρεοκοπίας της Χώρας, οι ποινικές ευθύνες, με πρόδηλες ενδείξεις τέλεσης κακουργημάτων από τους πρώην υπουργούς Οικονομικών Παπακωνσταντίνου (αδικήματα πλαστογραφίας, απιστίας, νόθευσης δημοσίου εγγράφου και παράβασης καθήκοντος) και Βενιζέλο (αδικήματα απιστίας και παράβασης καθήκοντος), αλλά και οι μείζονες πολιτικές ευθύνες των πρώην πρωθυπουργών, που τους διόρισαν, κ.κ. Παπανδρέου και Παπαδήμου, καθώς και του σημερινού πρωθυπουργού κ. Σαμαρά και του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα, που, μέχρι σήμερα, δεν έχουν κινηθεί για την πάταξη της φοροδιαφυγής, έστω μέσω της «λίστας Λαγκάρντ», δεν μπορούν να «παραχαραχθούν» και να ξεχαστούν απ’ αυτή την προσπάθεια επιλεκτικής πολιτικής «κάθαρσης».

Αντιθέτως, στην σημερινή μνημονιακή κατάπτωση της Χώρας και της εξαθλίωσης της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, απαιτείται η πλήρης και παραδειγματική τιμωρία των παραπάνω, αλλά και όλων εκείνων, οι οποίοι «φιγουράρουν» στην περίφημη «λίστα Χριστοφοράκου», που βρίσκεται στα χέρια των Γερμανών και αποτελεί ένα εκ των βασικών πολιτικών «εργαλείων» χειραγώγησης του πολιτικού προσωπικού της Χώρας, για μετατροπή της σε Ευρωπαϊκή «αποικία χρέους».

Το ελάχιστο χρέος και καθήκον της Δικαιοσύνης, αλλά και της σημερινής Βουλής, απέναντι στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό από την μνημονιακή «λαίλαπα», απαιτεί το «σπάσιμο του κελύφους» της ατιμωρησίας και της προστασίας των αυτουργών, συνεργών και ηθικών αυτουργών του κλεπτοκρατισμού και της σήψης και της διαφθοράς στη Χώρα μας. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ευθύνες, που αναλαμβάνουν για την διατήρηση της κοινωνικής ισορροπίας στην Ελλάδα, είναι κολοσσιαίες, αφού , έτσι, το 2013 πιθανόν, από τέταρτη χρονιά «ανοχής» και «αντοχής» του Λαού στο Μνημόνιο, θα μετατραπεί σε πρώτο έτος ανεξέλεγκτων κοινωνικών «εκρήξεων». 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s