«ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ’’ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ’’ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΟΙ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΕΣ»

Η αυτοκτονία του συνανθρώπου μας προχθές στην Πλατεία Συντάγματος αποτελεί μια μικρή πτυχή του δράματος, που βιώνει η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, από τους «σπασμούς» του κλεπτοκρατικού συστήματος στην Ελλάδα και τον κυνικό αμοραλισμό, που επιδεικνύουν οι δυνάμεις του δικομματισμού (ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ.), που έχουν μετατρέψει το Κοινοβούλιο σε «παζάρι» και ρύθμιση πελατειακών ζητημάτων, με τις απίστευτες «ντροπολογίες» της τελευταίας στιγμής.

Αν υπήρχε η στοιχειώδης πολιτική «τσίπα» για την ανακούφιση του Ελληνικού Λαού, θα έπρεπε ένα μοναδικό νομοσχέδιο να καταθέσουν και να ψηφίσουν. Κάτι αντίστοιχο με το Ισλανδικό πρότυπο, δηλαδή γενναίο κούρεμα του εσωτερικού υπερδανεισμού με τα τοκογλυφικά επιτόκια της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού. Αυτό θα έδινε το απαραίτητο «οξυγόνο» στη χειμαζόμενη Ελληνική οικονομία, που έχει «μπει στο σπιράλ θανάτου» της ύφεσης και θα ξαναέδινε ελπίδα σε χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τα οποία οδηγούνται σήμερα «στον χορό του Ζαλόγγου». Πιθανότατα, θα απέτρεπε και την δημόσια αυτοκτονία στο Σύνταγμα από τον συνταξιούχο φαρμακοποιό, που προέβη στο απονενοημένο διάβημα, λόγω οικονομικών χρεών, όπως και όλων των άλλων συμπατριωτών μας, που αυτοκτονούν καθημερινά, χωρίς αυτό να παίρνει αυξημένη δημοσιότητα.

Αντί, όμως, γι’ αυτό, οι «αστέρες» του δικομματισμού, με προεξάρχοντες τους Βορίδη, Σηφουνάκη, Σαχινίδη, Διαμαντοπούλου κ.λπ., έχουν επιδοθεί σε ένα ατελείωτο «κρεσέντο ντροπολογιών» πάσης φύσεως και «δια πάσαν πελατειακήν νόσον». Από τα αγροτεμάχια στην Νέα Μάκρη, τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ, την κατάργηση εκκρεμών δικών του δημόσιου στα Δωδεκάνησα, την υπέρβαση αριθμού εισακτέων στα Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. χωρίς εξετάσεις, την εξαίρεση των διπλωματικών υπάλληλων από την κατάργηση οργανικών θέσεων κ.λπ., έως τις προκλητικές και επικίνδυνες «ντροπολογίες», αυτής του νομοσχεδίου του Βορίδη, που αυξάνει τον οικοδομικό συντελεστή για κατασκευή τουριστικών συγκροτημάτων στα νησιά, από το 0,2% σε 1% της συνολικής επιφάνειας των νησιών, που, πρακτικά, σημαίνει πλήρη κατακρεούργηση του φυσικού κάλλους τους, που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα στης Ελλάδος, καθώς και αυτής του νομοσχεδίου Βορίδη, Σαχινίδη και Σηφουνάκη, όπου προβλέπεται η διάταξη, με την οποία μειώνεται, από τα 80 στα 30 μέτρα, η απόσταση, που πρέπει να έχουν τα βενζινάδικα που ιδρύονται, από σχολεία, εκκλησίες, νοσοκομεία, ξενοδοχεία και γραφεία !!! Αλλά δεν μένουν μόνο σ’ αυτά. Προχώρησαν σε ψήφιση της τροπολογίας, για να πάρουν τα κόμματα του δικομματισμού 40 – 50 εκατομμύρια ως οικονομική ενίσχυση, την ώρα που έχουν εξαθλιώσει την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Δεν είναι, όμως, μόνο αμετανόητοι «Μαυρογιαλούροι». Είναι και κυνικοί αμοραλιστές, έχοντας αφαιρέσει από την πολιτική τους δράση και πρακτική, κάθε ηθική διάσταση. Λόγω του γεγονότος, ότι έχουν μετατραπεί σε οργανικό τμήμα της μεταπρατικής οικονομικής ολιγαρχίας της Χώρας, που διέπεται από την αντίληψη του «μαυραγοριτισμού» και της «αρπαχτής», δεν μπορούν να αντιληφθούν το καθημερινό δράμα, που βιώνει η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού και αυτό εξηγεί τις απίστευτες κυνικές δηλώσεις Μπεγλίτη – Κουκουλόπουλου, εν σχέσει με την δημόσια αυτοκτονία στο Σύνταγμα, ως κραυγή αφύπνισης.

Η σκληρή, νεοφιλελεύθερη, ταξική και ισοπεδωτική πολιτική έχει διχοτομήσει, κατά κυριολεξία, την Ελλάδα, αφού τα 2/3 αυτής «συνωστίζονται» κάτω από τα όρια της φτώχειας ή στο κατώφλι αυτών και το υπόλοιπο 1/3, που αποτελείται από την παρασιτική οικονομική ολιγαρχία, τους ραντιέρηδες και τα πάσης φύσεως εθνικά «λαμόγια», όχι μόνο ζει μέσα σε έναν προκλητικό «ληστευμένο» πλούτο, που αποκτήθηκε τις προηγούμενες δεκαετίες, μέσω της διαπλοκής και της διαφθοράς, τον οποίο, μάλιστα, έχει εξάγει στις Τράπεζες του εξωτερικού, αλλά, ακόμα και σήμερα, συνεχίζει να πλουτίζει προκλητικά.

Γι’ αυτό, είναι ιστορικό καθήκον κάθε Έλληνα πολίτη στις προσεχείς εκλογές, να συντρίψει με την ψήφο του τις δυνάμεις του δικομματισμού, θέτοντας τις βάσεις για την ανατροπή του κλεπτοκρατισμού και, παράλληλα, να αποτελέσει «εργαλείο» επαναδιαπραγμάτευσης της υποδούλωσης και εξαθλίωσης της Ελλάδας, απέναντι στο νεοφιλελεύθερο Ευρωπαϊκό «ιερατείο» και να ενισχύσει τις πραγματικά δημοκρατικές και προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα, για να δοθεί θετικό διέξοδο την επόμενη ημέρα.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s