Βιογραφικό

Γεννήθηκα στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων στις 21-10-1960 από αγροτική οικογένεια, τελείωσα το Λύκειο στα Τρίκαλα το 1978 και έπειτα  σπούδασα Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, με ενεργή δικηγορία 26 ετών. Ως Δικηγόρος Αθηνών, συμμετείχα στους συνδικαλιστικούς αγώνες του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Ήμουν υποψήφιος σύμβουλος στις εκλογές του Δ.Σ.Α. το 1987 με τον συνδυασμό του αείμνηστου Τάκη Παππά. Εντάχθηκα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. το 1978 και από το 1988 έως το 1993 διετέλεσα αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Διαφώτισης της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Διετέλεσα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗ.Κ.ΚΙ. έως το 2004 και υποψήφιος Βουλευτής αυτού στον Νομό Τρικάλων
Στις Νομαρχιακές εκλογές του 2002 ήμουν υποψήφιος Νομάρχης στο Νομό Τρικάλων, επικεφαλής της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (Ν.Α.ΣΥ.) και εκλέχθηκα Νομαρχιακός Σύμβουλος Τρικάλων κατά την περίοδο 2003 – 2006.

 Αρθρογραφώ για διάφορα θέματα πολιτικής και κοινωνικής θεωρίας σε διάφορες ημερήσιες εφημερίδες και συνεργάσθηκα με το περιοδικό «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ» κατά την περίοδο 1988 – 1993. Τακτικός συνεργάτης της εφημερίδας των Τρικάλων «Η ΕΡΕΥΝΑ», στη στήλη «ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ» και του περιοδικού «ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s